Over ons

Even voorstellen: De naam zegt het al: uw nagelstyliste is Annemieke Brant. In het verleden werkzaam in administratieve en secretariële functies en de laatste jaren huismoeder. Echter kleine kinderen worden groter en hebben steeds minder zorg nodig en wat doe je dan? Dan ga je niet terug naar een 9 tot 5 kantoorbaan, maar blijf je eigen baas en ga je iets doen waar je voldoening uit haalt.

De keuze voor nagels was al snel gemaakt daar Annemieke al met enige regelmaat de nagels van familie en vriendinnen verzorgde. Daarom heeft zij in 2017 een gedegen opleiding tot allround nail technician gevolgd, verzorgd door Monique Fan, international educator bij Crystal Nails Zuid-Holland. Na het afronden van deze opleiding is zij gestart met Nagelstudio Annemieke, een nagelstudio aan huis.

Bij Nagelstudio Annemieke draait het niet om omzet, maar staat de klant en de beleving centraal. Wij nemen de tijd om u te leren kennen, te voorzien van het juiste advies en u tijdens de behandeling even heerlijk weg te laten dromen. Alles draait bij ons om kwaliteit en niet om kwantiteit, of u nu komt om alleen uw handen te laten verzorgen en te lakken of een uitgebreidere behandeling, iedere klant dient bij ons tevreden de deur uit te gaan.

Onze filosofie is kwaliteit en dat ziet u op verschillende manieren terug. Wij nemen de tijd voor een behandeling en raffelen uw nagels niet af, houdt u hier rekening mee als u een afspraak maakt. Wij werken uitsluitend met top producten van onder andere Crystal Nails, Pink Gellac en Barbicide. Een groot deel van de omzet wordt opnieuw geïnvesteerd in het verbeteren van de nagelstudio, de kennis en het uitbreiden van ons product assortiment. Ook hebben wij hygiëne zeer hoog in het vaandel, dit merkt u doordat wij ten alle tijde werken met handschoenen en mondkapjes en eigen vijlen voor elke afzonderlijke klant. Onze werkomgeving en gereedschappen worden na elke klant gedesinfecteerd met producten van Barbicide. Dit alles om de risico’s van overdracht van schimmels en bacteriën te minimaliseren.

Wij garanderen u dat uw nagels minstens 7 dagen mooi blijven onder normale omstandigheden, zo niet dan herstellen wij uw nagels binnen de garantie termijn van 7 dagen.

Als onze filosofie u aanspreekt, dan bent u welkom om een afspraak te maken bij Nagelstudio Annemieke voor een van de behandelingen of voor een kennismaking en het plaatsen van een gratis proefnagel. Tot ziens!