Lockdown december

Beste klanten,

Ik had me zo enorm verheugd op de laatste weken van het jaar. De agenda was helemaal volgepland, de kerstversiering stond in de hal en de studio en de kerst attenties waren gemaakt en hingen in de boom …. tot dat vreselijke nieuws van Mark Rutte maandag avond.

We gaan in een lockdown en de contact beroepen moeten per direct vanaf 24:00 voor minimaal 5 weken sluiten. Dat betekent voor mij dus dat ik de geplande klanten op maandag nog kan helpen, maar ook dat ik meer dan 80 klanten teleur moet stellen dat de afspraak niet door kan gaan. Wat een enorme teleurstelling is voor jullie, maar ook voor mij. Helaas zal ik me aan deze lockdown moeten houden en kan ik hierop geen uitzonderingen maken, ik hoop dat jullie hiervoor begrip op kunnen brengen.

Voor degenen die de komende weken hun lak willen verwijderen zal ik uiteraard tips geven hoe dit gedaan kan worden zodat je je nagels niet beschadigt. Schroom niet om hiernaar te vragen.
Ondanks dit slechte nieuws wens ik jullie toch hele fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling en hoop ik jullie in goede gezondheid over 5 weken weer te kunnen helpen aan mooie nagels.

Groetjes,

Annemieke