Corona – 11 Mei weer open

Yeeeehhhhhhh we mogen gelukkig weer open. Na 2 maanden tegen mijn katten en mijn mannen aan kletsen ben ik blij dat ik jullie weer mag ontvangen in mijn nagelstudio voor een goed gesprek šŸ™‚

Van de overheid mogen de contactberoepen waaronder de nagelstylisten vanaf 11 mei weer open. Dat betekent dat wij dan ook weer open gaan met enkele kleine aanpassingen in onze studio en de regels die wij hanteren om de risico’s om elkaar te besmetten te minimaliseren. Ik ga jullie bij de deur al verwelkomen met handschoenen en mondkapje en zo gaan we het contact zoals handen of knuffels geven voorlopig even achterwege laten en houden we de anderhalve meter regels aan. Ook gaan wij jullie vragen om bij binnenkomst in de keuken meteen de handen goed te wassen. In de studio hebben wij enkele aanpassingen gedaan zoals stoelen die makkelijker te desinfecteren zijn en een plexiglas scherm, maar belangrijkste zal nog zijn dat jullie zelf bij verkoudheid of koorts de afspraak uitstellen tot je zeker bent dat je gezond bent, zo voorkomen we dat we elkaar en daarmee mogelijk andere klanten besmetten. Verder heb ik de prijs aanpassingen die voor 1 Mei gepland stonden even met een maand uitgesteld omdat de sluiting zo abrupt gegaan is en ik jullie hierdoor niet allemaal persoonlijk heb kunnen informeren. Voor de vaste klanten zal ik ook geen nieuwe sets, maar opvullingen in rekening brengen.

Vanaf de persconferentie woensdag stromen de appjes binnen en ben ik heel druk om de agenda in te passen en de vaste klanten zo snel mogelijk te helpen. Helaas is de achterstand niet meteen in een week in te halen en zullen sommigen iets meer geduld moeten hebben, wij hopen op jullie begrip hiervoor.

Tot snel, groetjes,

Annemieke